Brandwachten - Brandwachten huren, mangatwacht verhuur, beveiligers, verkeersregelaars, BHV-ers, EHBO,ers, Safety officers, Erkend door gemeente overheid en Verzekeraar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Brandwachten

Brandwacht
 
 
 

Home Detachering Veiligheidspersoneel

Veiligheidspersoneelhuren.nl is een van de meest ervaren brandwachtleveranciers in Nederland. Wij leveren al ruim 17 jaar brandwachten door heel Nederland vanaf € 30,- per uur. Al onze brand- en veiligheidswachten zijn vanzelfsprekend rijksgediplomeerd. Wij leveren brandwachten en veiligheidswachten op zowel contract- als ad-hoc-basis. Bent u op zoek naar een ervaren brandwacht? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden waar onze brandwachten voor ingezet kunnen worden.

•    Toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden.

•    Brandwacht bij dakwerkzaamheden.

•    Brandwacht bij afgekeurde gebouwen.

•    Brandwacht bij evenementen.

•    Brandwacht in kantoren of (zorg)instellingen bij uitval van BMC/BMI (brandmeldcentrale).

24/7 bereikbaar voor (spoed)aanvragen door heel Nederland

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een flinke dosis kennis op het gebied van brandveiligheid. U kunt dus met al uw vraagstukken bij ons terecht. Daarnaast zijn wij landelijk inzetbaar en 24/7 bereikbaar. Door deze unieke aanpak kunnen wij bijzonder snel reageren op uw aanvraag. Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of zoekt u met spoed een brandwacht? mail info@veiligheidspersoneelhuren.nl of tel 06-24 25 83 80
Met vertrouwen brandwachten op uw project inzetten

U geeft bij aan welke veiligheids mensen u nodig hebt, en eventueel de gewenste aanvullende opleidingen en wij zorgen dat u een offerte op maat van ons ontvangt, dat kan via de mail : info@veiligheidspersoneelhuren.nl of per telefoon  tel 06-24 25 83 80.

Bij spoed tel 06 24 25 83 80 of tel 06 27 59 75 78


Veiligheidspersoneelhuren.nl werkt uitsluitend met rijksgediplomeerde brandwachten. We hebben door heel Nederland betrouwbaar personeel die we op elk moment in kunnen zetten. Deze combinatie van adequate service en onze scherpe tariefstelling heeft ervoor gezorgd dat we de laatste jaren zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste onafhankelijke spelers op het gebied van brandwachten en veiligheidspersoneel. Benieuwd of wij inzetbaar zijn voor uw opdracht? Neem dan gerust contact met ons op en krijg snel antwoord op uw brandveiligheidvraag!

Wanneer u kiest voor Veiligheidspersoneel huren, dan kiest u voor kwaliteit!!
Piket tel nummer 06 24 25 83 80


Contact


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu