Detachering - Brandwachten huren, mangatwacht verhuur, beveiligers, verkeersregelaars, BHV-ers, EHBO,ers, Safety officers, Erkend door gemeente overheid en Verzekeraar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Detachering

Home › Detachering › Veiligheidspersoneel

Detachering veiligheidspersoneel

Veiligheidspersoneel huren bestaat al 17 jaar en heeft in die jaren niet stilgezeten. Door onze vele jaren ervaring zijn we inmiddels een expert op het gebied van detacheren van brandweerpersoneel in uiteenlopende situaties. We kunnen onze – uitsluitend rijksgediplomeerde – brandwachten inzetten voor bijvoorbeeld brandweerkorpsen in de uitrukdienst en afdeling preventie, maar ook als brandwacht bij evenementen, afgekeurde gebouwen, zorginstellingen of ziekenhuizen.

Het detacheren van veiligheidspersoneel is één van onze bedrijfsactiviteiten. Bij openbare evenementen kunnen wij binnen de Veiligheidspersoneel huren groep een flexibel team samenstellen van brandweerpersoneel, beveiligers, bedrijfshulpverleners/ EHBO-ers, verkeersregelaars en mangatwachten. Ons netwerk van specialisten heeft een landelijke dekking.

Klantgerichtheid en een op maat gemaakte offerte

We hebben de afgelopen jaren uiteraard ook een en ander bijgeleerd over wat de wensen van klanten zijn en hebben we ons bedrijf op basis van de feedback van onze klanten en ons personeel kunnen optimaliseren. Ook als u nog geen ervaring heeft met het inzetten van brandwachten bent u bij ons aan het goede adres. Door onze ruime ervaring weten we u snel en zelfverzekerd te adviseren over welke detachering het beste bij uw probleem of project past. Met ons uitgebreide personeelsbestand door heel Nederland hebben we ook altijd de juiste brandwacht(en) voor u klaarstaan. Wij maken altijd een op maat gemaakte offerte voor onze klanten.

Brandwacht,
Mangatwacht / buitenwacht,
Hoofdbrandwacht,
Safety officers,
Beveiligers,
BHV-er,
EHBO-er,
Verkeersregelaar,

Extra opleidingen, VCA (vol), preventie controle functionaris,  Gasmeten (Ex-Ox-Tox)

U geeft bij aan welke veiligheids mensen u nodig hebt, en eventueel de gewenste aanvullende opleidingen en wij zogen dat u een offerte op maat van ons ontvangt, dat kan via de mail : info@veiligheidspersoneelhuren.nl of per telefoon  tel 06-24 25 83 80.
Bij spoed tel 06 24 25 83 80 of tel 06 27 59 75 78

De kracht van Veiligheidspersoneel huren ligt in de unieke combinatie van onze grote kennis van ons vakgebied, ons uitgebreide gediplomeerde personeelsbestand en de betrokkenheid bij onze klanten.
Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of zoekt u met spoed een brandwacht? mail info@veiligheidspersoneelhuren.nl of tel 06-24 25 83 80

Met vertrouwen brandwachten op uw project inzetten

Wanneer u kiest voor Veiligheidspersoneel huren, dan kiest u voor kwaliteit!!
Piket tel nummer 06 24 25 83 80


Contact


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu