Mangatwacht - Brandwachten huren, mangatwacht verhuur, beveiligers, verkeersregelaars, BHV-ers, EHBO,ers, Safety officers, Erkend door gemeente overheid en Verzekeraar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Mangatwacht

HomeDetachering Veiligheidspersoneel

Veiligheidspersoneelhuren.nl Buitenwacht Mangatwacht

De buitenwacht of mangatwacht speelt een cruciale rol bij het betreden van besloten ruimtes. Hij controleert of aan alle voorwaarden (werkvergunning) is voldaan om de besloten ruimte te betreden. Daarnaast bewaakt hij gedurende de periode dat personen in de besloten ruimte aanwezig zijn de condities en verlaat hij zijn werkplek niet. Hij zorgt er dus voor dat de personen hun werkzaamheden onder veilige omstandigheden kunnen uitvoeren.

Mangatwacht
Vaak worden brandwachten ook ingezet als buitenwacht of mangatwacht. Dit kan echter alleen maar indien de brandwacht in het bezit is van het certificaat werken als buitenwacht / mangatwacht. Onze brandwachten bezitten over het algemeen allemaal het certificaat “werken als buitenwacht / mangatwacht” ook hebben ze vaak het certificaat “gasmeten ex-ox-tox” zodat zij de ruimte ook kunnen controleren op schadelijke gassen, zuurstofniveau’s, en explosie grenzen.

Mangatwacht inhuren

Wanneer het gaat om het betreden van besloten ruimtes huur dan altijd een mangatwacht in. Wij zorgen er dan voor dat u de beschikking krijgt over een ervaren brandwacht met de benodigde certificaten voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wanneer u kiest voor Veiligheidspersoneel huren, dan kiest u voor kwaliteit!!
Piket tel nummer 06 24 25 83 80


Contact

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu