Veiligheidspersoneel - Brandwachten huren, mangatwacht verhuur, beveiligers, verkeersregelaars, BHV-ers, EHBO,ers, Safety officers, Erkend door gemeente overheid en Verzekeraar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Veiligheidspersoneel

HomeDetachering › Veiligheidspersoneel

Veiligheidspersoneel

Onze specialisten zijn inzetbaar per uur, per dag of voor een langere periode bij onze opdrachtgevers. De behoefte van de opdrachtgever staat hierbij voorop. Onze specialisten kunnen ruim worden ingezet. Te denken valt aan het inrichten van een personeelsbezetting bij een bedrijf of instelling die tijdelijk te maken heeft met onderbezetting, het preventief toezicht houden bij uitval of onderhoud aan installaties, of het detacheren van specialisten om achterstanden weg te werken.

Ons personeelsbestand omvat specialisten op elk niveau: van brandwachten, mangatwachten, bevelvoerders, preventiespecialisten, veiligheidskundigen en instructeurs tot interim brandweerofficieren op HBO/Academisch niveau. Elk verzoek voor bijstand kunnen wij op zeer korte termijn invullen.

Ook het detacheren van teams in de (petro)chemische industrie is een van onze bedrijfsactiviteiten. Bij openbare evenementen kunnen wij binnen de  Veiligheidspersoneel huren groep een flexibel team samenstellen van brandweerpersoneel, beveiligers en bedrijfshulpverleners/ EHBO-ers. Ons netwerk van specialisten heeft een landelijke dekking.

Wilt u weten wat Veiligheidspersoneel huren voor u kan betekenen?


Contact


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu