Verkeersregelaar - Brandwachten huren, mangatwacht verhuur, beveiligers, verkeersregelaars, BHV-ers, EHBO,ers, Safety officers, Erkend door gemeente overheid en Verzekeraar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verkeersregelaar

HomeDetacheringVeiligheidspersoneel

Verkeersregellaar

Veiligheidspersoneel huren levert door heel Nederland professionele en landelijk gecertificeerde verkeersregelaars in situaties waar tijdelijk het verkeer geregeld moet worden. Daarnaast bieden wij nog een scala aan andere diensten voor o.a. wegbeheerders, de bouwwereld, de uitvaartbranche, de politie, de overheid, de evenementenbranche, etc.


Veiligheidspersoneel huren heeft de beschikking over een grote groep verkeersregelaars die de cursus "Bevoegd verkeersregelaar" met goed gevolg hebben afgelegd en eventueel in het bezit zijn van het VCA diploma voor veilig werken en/of EHBO/BHV

Onze Verkeersregelaars kunnen worden ingezet van het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen, incident management, wegwerkzaamheden, op ad-hoc situaties of voor langere periode.

Onze professioneel geüniformeerde en volledig opgeleide verkeersregelaars zorgen voor een goede verkeersafwikkeling, zodat u zich volledig kunt toeleggen op uw hoofdtaak. Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten!
Zo creëren onze Verkeersregelaars een soepele doorstroom van het verkeer, verwijst men verkeer desnoods naar een alternatieve route en voorkomt ongelukken bij het oprijden of verlaten van werkverkeer op bouwterreinen.

Vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen?


Contact

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu